+32 3 685 02 10 info@flandriareizen.be

MEET CARL

Wij zijn één van de oudste hedendaagse reiskantoren in België. Tijdens de wereldexpo van 1930 in Antwerpen, besloot mijn grootvader 2 autocars te kopen om navettes te doen van het centraal station in Antwerpen naar de haven van Antwerpen. Een andere familie organiseerde rondvaarten op de Schelde. Vandaar Flandria Boten en Flandria Cars.

Ondertussen is de bereisbare wereld net iets groter geworden, en we vinden al meer dan 100 jaar uw ideale reisbestemming.

Specialisatie Italië

Italië is als onze 2de thuis. Of je nu wil kuieren in Rome, naar de Opera in Verona of Shoppen in Milaan? Italië is zoveel meer!

Toscane, Umbrië heeft voor ons geen geheimen. Firenze, San Gimignano Siena of Orvieto? Een luxe hotel, een agriturismo, vakantiehuis of trulli?

Strandvakanties

Kent u het verschil tussen de Malediven, Seychellen en Mauritius? Eerder watersport activiteiten of liever de gastronomische toer opgaan?

Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Cruises

Wij bieden cruises voor elk type reiziger, familie of gezelschap.

Laat ons weten welke landen je graag bezoekt, wat voor jou belangrijk is aan een cruise en je budget en wij regelen jouw droomvakantie. 

A great ski time

Chalets, Designhotels, Familiehotels, 4/5 sterren residenties in Frankrijk, Oostenrijk, Italië… we hebben het allemaal.

Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we vinden jouw favoriete ski-time aangepast aan jouw budget.

If it’s the US it’s US

Reeds jaren zijn wij het aanspreekpunt voor een à la carte reis naar de VS. Een citytrip naar New York, een strandvakantie in Miami of een rondreis naar West-Amerika met California en de mooiste Nationale Parken van de USA. Wij creëren voor u een overgetelijke reis naar het land van Uncle Sam.

Zakenreizen

Veel op reis voor je zaak? Het klinkt aanlokkelijk maar het is hard werken, dat beseffen wij maar al te goed. Daarom doe je best beroep op een betrouwbare partner die waakt over het vlotte verloop van je vluchten, je hotels, je huurwagen.

Iedereen heeft het over chatboxen en artificiële intelligentie, maar als bedrijf wil je duidelijk overzicht op je reisbudget en een gestroomlijnde facturatie. Durf flexibiliteit geven en wij zorgen er voor dat je medewerkers je travel policy respecteren.

OOK BUITEN DE KANTOORUREN BEREIKBAAR

Bovendien zijn wij voor onze klanten ook buiten de kantooruren bereikbaar. We snappen dat het maar alm te moeilijk is om tjdens de kantooruren nog eens tijd te vinden om je reis te regelen, daarom bel ons wanneer het jou uitkomt en we maken je zo snel mogelijk een offerte op jouw maat. Let’s create happiness together! Millenials bellen niet meer naar een reisagent? Vergeet het. Wij zorgen voor het beste van 2 werelden. Bezorg ons al je reiswensen. Wij zijn ook op de hoogte van de regionale luchthavens en hun vluchtroutes. Zo geraak je misschien nog sneller op je bestemming.

OP ZOEK NAAR EEN

ORIGINELE LOCATIE

IN HET BUITENLAND?

Wil je deelnemen aan een buitenlands seminarie op een originele locatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je zelf coach en wil je klanten meenemen naar het buitenland? Wij hebben enkele unieke locaties die u exclusief kan afhuren opdat uw training doeltreffend is en uw klanten tevreden huiswaarts keren. Wist u dat dit zelfs best betaalbaar is?

DROOM NU REIS NU