+32 3 685 02 10 info@flandriareizen.be

USA-Western classic

Western Classic.

 

Een reis naar de het westen van the USA. Een prachtige trip waarin je dé pareltjes van het westen ontdekt. Onderstaand programma is een basisprogramma en kan ook worden aangepast naar jouw wensen. Laat ons zeker weten hou jouw ideale droomreis eruit ziet. 

PROGRAMMA


DAG 1: BRUSSEL – SAN FRANCISCO
Aankomst en per taxi naar uw hotel, check in en vrije tijd.

DAG 2: SAN FRANCISCO
Voldoende tijd om deze prachtige stad te ontdekken. Wij raden u aan om dit per hop on, hop off te doen. Gray line bouwde de wereldberoemde trams na op autocar chassis. Tijdens de rit krijgt u de nodige uitleg over de stad.

DAG 3: SAN FRANCISCO – MONTEREY /CARMEL
Pick up van uw huurwagen en via de scenic Highway n°1 vertrekt u zuidwaarts richting Carmel (waar Clint Eastwood ooit burgemeester was) en Monterey (ooit het mekka van de sardientjes).

DAG 4: MONTEREY/CARMEL
Vandaag relax aan de kust. De 17mile drive, volgens Amerikanen het mooiste stukje kustweg ter wereld, moet u zeker doen. Nog zin in Autorit?
Ga op ontdekking naar Big Sur.

DAG 5: MONTEREY/CARMEL – YOSEMITE
In de loop van de ochtend zet u koers richting Yosemite National Park. Als u tijdig vertrekt kan u al een mooi stukje natuur deze dag ontdekken.

DAG 6: YOSEMITE – MAMMOTH LAKES
Vandaag gaat u dwars door dit natuurpark op ontdekking. Voor u het park verlaat, gaat u over de Tioga pass en cruist u verder richting Dead Valley.

DAG 7: DEATH VALLEY – LAS VEGAS
Na het ontbijt zuidwaarts richting Death Valley. Park dat u rustig kan ontdekken, wij raden u aan om in Las Vegas aan te komen na zondondergang.

DAG 8: LAS VEGAS
Dagje relax in één van de meest crazy steden ter wereld. Elk hotel is een attractie op zich. Bezoek ook een s een wedding Chapel.

DAG 9: LAS VEGAS – BRYCE CANYON
Beste wat kilometers op het programma. Noordwaarts trekt u tot aan Zion National park, dat u kort kan bezoeken, want ’s avonds verwacht men u in een ander Natuurwonder Bryce Canyon.

DAG 10: BRYCE CANYON – LAKE POWELL (PAGE)
Na enkele uitzichtpunten van Bryce Canyon en de verplichte wandeling Navajo trail, staat er vandaag een relatief korte rit op het programma naar Lake Powell.

DAG 11: LAKE POWELL
Antilope Canyon, Monumentvalley zijn 2 parken die u kan bezoeken. Of maak een tocht op het meer. Geniet van een dagje relax is steeds een goed alternatief. Het is tenslotte vakantie.

DAG 12 : LAKE POWELL – GRAND CANYON
Relax naar Grand Canyon, waar u vandaag langsheen de rim trekt tot in het hart van het park. Kies een mooie plaats om de zonsondergang  mee te maken.

DAG 13 : GRAND CANYON  – PALM SPRINGS
Vroeg uit de veren voor een zonsopgang of in ieder geval raden wij u aan om een korte maar onvergetelijke vlucht te maken over de Grand Canyon. Daarna zet u onmiddellijk koers richting Palm Springs. Best wel een afstand die u vandaag moet overbruggen.

DAG 14: PALM SPRINGS – LOS ANGELES
Best wel relax, neem deze ochtend de kabelbaan en geniet van het prachtige zicht over de omgeving. Of trek ineens verder naar LA, waar u nog 2 dagen blijft.

DAG 15: LA
Hollywood, Beverly hills en nog enkele mythische plaatsen moet u bezocht hebben. Cruise ook langsheen de kust Santa Monica, Venice beach  enz… Ook het Getty museum is de moeite waard.

DAG 16: LA – BRUSSEL

Binnenleveren van uw huurwagen en check in voor teruglvucht..

DAG 17: AANKOMST TE BELGIË

West USA Gallery