+32 3 685 02 10 info@flandriareizen.be

LA VITA è BELLA

I T A L I Ë

Italië biedt een ongelooflijke waaier aan mogelijkheden. De schitterende Italiaanse steden in het binnenland bezorgen je de meest onvergetelijke citytrips. Ook voor de zonliefhebbers is een vakantie Italië een must. Met meer dan 8.000 kilometer kust is Italië uitermate geschikt voor een heerlijke luilekkervakantie.
Je vakantie Italië heeft ook cultureel heel wat te bieden. Ontdek da magie van het rijke Romeinse verleden in Rome en de prachtige kunstschatten van Firenze. De beste pasta’s eet je vanzelfsprekend in Italië.

Ontdek Venetië met een traditionele gondel of ga shoppen in dé modestad, Milaan. Volledig tot rust kom je in het idyllische Toscane. Beslis vandaag nog en laat je betoveren door de zuiderse schoonheid op je vakantie Italië.

 

 

4 DAAGSE VESPA TRIP PUGLIA

Ontdek de streek bekend voor haar uitgestrekte olijfgaarden. Welkom in de hak van ‘s werelds beroemdste laars. Puglia is in veel opzichten de vakantiebestemming bij uitstek. Het heeft een mediterraans klimaat en is er warm en zonnig het hele jaar door. Puglia heeft meer dan 800 km kustlijn met prachtige stranden, afgelegen baaitjes en door wind geërodeerde kliffen die mekaar gracieus afwisselen. De mooiste kliffen aan Polignano al Mare werden al reeds bezongen door Domenico Modugno, de zanger van het wereldgekende ‘Volare’ lied. 
 
De Trulli Tour
Leidt je doorheen de Itria-vallei met de wereldberoemde kleine witte punthuisjes of ‘trulli’ en de bekende wijngaarden van de overheerlijke Primitivo en Negroamaro wijnen. 

De Osuni Tour
Neemt je mee naar één van de meest charmante dorpen van Puglia: Ostuni (of de zogenaamde ‘Witte Stad’). Andere haltes tijdens de Vespa-route zijn de pittoreske stadjes Locorotondo en Cisternino.

De Grotte Tour
Laat je de je de natuurlijke wonderen van Puglia in de ‘Grotte di Castellana’  aanschouwen.

De Gravine Tour
Bewonder je een aantal spectaculaire ravijnen die gevormd werden door wat ooit een zee was.
 
**** Hotel Relais La Cappuccina
Je verblijft deze gehele periode in het mooie hotel Relais La Cappuccina te San Gimignano in een dubbele kamer met ontbijtbuffet. Van hieruit kan u dan één of meerdere van de opgesomde tours afleggen. 

Iedereen reist anders

Liever een reis op maat? Alles is mogelijk! Flandria Reizen gaat stap voor stap tewerk en regelt jouw droomreis tot in de puntjes.